شفاف‌سازی سطح اختیارات در انعقاد قراردادها طبق مصوبات بودجه‌ای

به گزارش شهر دوست ، ناصر امانی، عضو شورای شهر تهران، در سیصد و چهل و دومین جلسه صحن شورا در خصوص گزارش عملکرد سازمان سرمایه گذاری و مشارکتهای مردمی شهرداری تهران گفت: ابتدا لازم می‌دانم از جناب آقای خاص‌باف بابت گزارش بسیار خوب و جامع‌شان درباره وضعیت سرمایه‌گذاری در شهر تشکر و قدردانی کنم. من نیز با نظر برخی از همکاران موافق هستم که در حال حاضر، مجموعه سازمان سرمایه‌گذاری روند بسیار مثبتی را طی می‌کند، خصوصاً با تمرکز ویژه‌ای که بر حل و فصل پرونده‌های قفل‌شده‌ای داشته که سال‌ها به حال خود رها شده بودند. تا پیش از این، تصور غالب بر آن بود که تنها راه‌حل این موارد، ارجاع به مراجع قضایی است.

امانی گفت: اما همان‌طور که آقای خاص‌باف پیش‌تر در این شورا اشاره کرده‌اند، دیدگاه ایشان بر این اصل استوار بوده که اولین راه‌حل نباید ورود قضایی باشد، بلکه باید از مسیر گفت‌وگو، تفاهم و توافق با سرمایه‌گذار پیش رفت.ایشان تاکید داشتند که با نگاه برد-برد به سرمایه‌گذار باید نگریست؛ نه به‌عنوان رقیب، بلکه به‌عنوان شریک. به باور بنده، این رویکرد اکنون در سازمان سرمایه‌گذاری جاری است و مصداق آن، رفع اختلاف در ۱۹ پروژه از مجموع حدود ۴۱ پروژه است که یا واگذار شده‌اند و یا در حال طی مراحل اجرایی خود هستند. این‌ها شواهدی است بر عملکرد مثبت و دیدگاه تحول‌گرای حاکم بر سرمایه‌گذاری در شهر.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران؛ در اینجا لازم می‌دانم به نکته‌ای اشاره کنم که شعر معروف «دیگران کاشتند و ما خوردیم، ما بکاریم و دیگران بخورند» باید به‌عنوان یک اصل در سازمان سرمایه‌گذاری مورد توجه قرار گیرد—که خوشبختانه اکنون نیز به‌نظر می‌رسد همین رویکرد حاکم شده است.

او ادامه داد: گزارشی که آقای خاص‌باف ارائه کردند، به‌ویژه افزایش درآمد از ۴۳ درصد در سال ۱۴۰۰ به بیش از ۴۰۰ درصد در سال ۱۴۰۳، ناظر بر همین مصراع اول شعر است. بسیاری از پروژه‌هایی که در این دوره به ثمر نشسته‌اند و از حالت قفل خارج شده‌اند، در واقع قراردادهایشان در دوره‌های گذشته بسته شده و محصول تلاش‌ها و پیگیری‌های گذشتگان است. حالا ما داریم از آن زحمات بهره‌برداری می‌کنیم.

امانی گفت: به همان نسبت، قراردادهایی هم که ما اکنون در حال انعقاد آن‌ها هستیم، ممکن است آورده‌شان در همین دوره تحقق نیابد و در دوره‌های بعدی به بار بنشیند. بنابراین، اگر با دیدی مبتنی بر همکاری و آینده‌نگری به سرمایه‌گذار بنگریم، قطعاً موفق خواهیم بود، و منافع حاصل از مشارکت‌ها به سود شهر و شهرداری خواهد بود.

او ادامه داد: یک خواهش نیز از جناب آقای خاص‌باف دارم. در بخشی از گزارش، به ۱۶ قرارداد منعقدشده در مناطق اشاره شد که متأسفانه با توجه به سرعت ارائه، امکان بررسی دقیق و نوع این قراردادها برای ما فراهم نشد.همچنین خواهشم این است که قراردادهای متمرکزی که شخص شما در سازمان سرمایه‌گذاری منعقد کرده‌اید، بر اساس سطح اختیاراتی که در هر سال از طریق لایحه بودجه به شما، شهردار محترم تهران و هیئت مدیره سازمان اعطا می‌شود، به صورت مجزا در گزارش‌ها لحاظ گردد. اگر چنین گزارشی نیز در اختیار اعضای شورا قرار گیرد، قطعاً درک و ارزیابی ما از فعالیت‌ها و اثربخشی عملکرد سازمان سرمایه‌گذاری دقیق‌تر و روشن‌تر خواهد شد.

قبلی «

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اخبار

تصادفی

جهان

اخبار

جهان