به گزارش شهر دوست مهدی پیرهادی ، با بیان اینکه در حوزه وسایل کاهنده آب متأسفانه در کشور پیشرفت چشمگیری وجود نداشته است، اظهار کرد: این در حالیست که با استفاده از وسایل کاهنده، حداقل تا ۳۰ درصد نسبت به کاهش مصرف آب کمک خواهد شد؛ باید وزارت صمت و وزارت نیرو مشترکا برنامهریزی کنند. خیلی از کارها انجام نشده و امروز به یک نقطه بحرانی رسیدهایم و افرادی که تاکنون در این موضوعات کار نکردهاند باید پاسخگو باشند.
وی ادامه داد: باید برنامه مدونی توسط نخبگان و فرهیختگانی که در حوزه آب در کشور کار کردهاند، تنظیم شود و این چیزی نیست که ظرف مدت یک سال یا دو سال به نتیجه برسد و به یک پروسه طولانی مدت نیاز دارد. ضمن اینکه شهرداری تهران در سه سال گذشته در حوزه تصفیه خانهها یا در حوزه انتقال پساب اقداماتی انجام داده است که میتواند موثر باشد.
پسابهای محلی باید تأییدیه وزارت بهداشت و سازمان محیط زیست را داشته باشد
رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری با بیان اینکه پساب مورد استفاده فضای سبز محلی کیفیت لازم را ندارد، گفت: باید این پسابها استاندارد لازم و تأییدیه وزارت بهداشت و سازمان محیط زیست را داشته باشد. متأسفانه این پساب در حال استفاده، استانداردهای لازم را در حوزه محلی ندارد. وزارت بهداشت در این خصوص باید ورود پیدا کند و اظهار نظر کند؛ چرا که بعضی از دستگاهها شفاف نیستند.
وی ادامه داد: بسیاری از مردم از این طریق دچار بیماری و آسیب میشوند؛ اما متأسفانه جزو دغدغههای اصلی نیست. همچنین کیفیت آب با حفر چاههای جدید و استفاده از آن کمتر خواهد شد. آب تهران استاندارد لازم را دارد؛ اما کیفیت آب کم است.