• صفحه خانگی
  • >
  • پیشنهاد سردبیر
  • >
  • افزایش ۲۱ درصدی صادرات استان تهران در سال گذشته/ حل مشکلات آب، بهداشت و راه‌ها در اولویت استانداری

افزایش ۲۱ درصدی صادرات استان تهران در سال گذشته/ حل مشکلات آب، بهداشت و راه‌ها در اولویت استانداری

به گزارش شهر دوست محمدصادق معتمدیان در یک برنامه تلویزیونی ضمن تبریک سال نو با اشاره به اقدامات استانداری تهران در سال ۱۴۰۳ اظهار کرد: در کمترین شش ماهی که توفیق خدمت گذاری بودیم، بیشتر درگیر برنامه‌ریزی‌ها و ریل‌گذاری‌ها بودیم. ما تلاش کردیم در حداقل زمان انتصابات را انجام دهیم و جلسات متعددی برگزار شد تا بتوانیم براساس سیاست‌های دولت برنامه را پیش ببریم. سال گذشته سال سختی در حوزه‌های مختلف به ویژه حوزه اقتصادی بود.

وی ادامه داد: یکشنبه‌های حمایت از تولید ابتکار ما بود و یک روز در هفته از واحدهای تولیدی و صنعتی بازدید می‌کردیم و برای رفع مشکلات تصمیم می‌گرفتیم. هماهنگی‌های بخش عمرانی استانداری، هماهنگی با سایر دستگاه‌ها از جمله محیط زیست، بیمه، بانک‌ها و … را انجام دادیم و سعی داشتیم خدمات بیشتری به تولید کنندگان دهیم. در بخش اشتغال ۱۰۶ درصد یعنی ۶ درصد بالاتر از تکالیف عمل کردیم که عمده آن در شش ماه دوم سال شکل گرفت. در بخش کاهش نرخ بیکاری در فصل پاییز بالاترین کاهش نرخ بیکاری در استان تهران رخ داد.

استاندار تهران اضافه کرد: احیای واحدهای راکد بارویکرد رفع موانع، افزایش ۲۱ درصدی صادرات و افزایش تولید در واحدهای تولیدی اتفاق افتاد. همچنین ۳۰۰ هکتار توسعه گلخانه در سال گذشته رخ داد و جز استان‌هایی هستیم که بیشترین رشد اقتصادی را داشتیم.

وی درباره اقدامات صورت گرفته پس از سفر رییس جمهور به استان تهران گفت: در این سفرها دیدار با همه اقشار انجام شد و در مجموع تصمیمات خوبی هم گرفته شد؛ ۷۰ هزار میلیارد در دو بخش اقتصادی و عمرانی تصویب شد. ۳۵ همت برای کارهای عمرانی و ۳۵ همت به برنامه‌های اقتصادی اختصاص پیدا کرد. نظام مسائل احصا و بررسی شد و مصوباتی برای حل مسائل انجام گرفت.

معتمدیان اضافه کرد: بیشترین مشکل در مساله کمبود آب بود که ۱۶ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان اعتبار اختصاص پیدا کرد تا وزارت نیرو روی این مساله و پروژه‌های نیمه تمام کار و مشکل را حل کند. در حوزه بهداشت و درمان حداقل ۱۶ پروژه بزرگ داریم که شامل بیش از ۵۰۰۰ تخت بیمارستان نیمه تمام خواهد بود. ۸ هزار و ۱۴۰ میلیارد تومان اعتبار مصوبات در حوزه درمان داشتیم. حوزه جاده‌ها و ریلی نیز مسائل مختلفی بحث و تصمیمات خیلی خوبی گرفته شده است. ۳ هزار و ۶۵۰ میلیارد تومان در حوزه وزارت راه و شهرسازی اعتبار تخصیص داده شد. معضل مهم ارتباط شهرستان‌ها با تهران است؛ امیدواریم بتوانیم شرکت حمل و نقل ریلی را تاسیس کنیم تا تکلیف حمل و نقل تهران با شهرستان‌ها نیز مشخص شود. زمان بندی‌ها مشخص است و امسال و سال آینده بودجه‌ها تخصیص داده می‌شود و اولویت‌ها آب، بهداشت و راه‌هاست.

استاندار تهران درباره ایام نوروز و خدمات ارائه شده به مردم عنوان کرد: امسال نیز طبق سنوات گذشته ستاد سفر را داشتیم و با دستگاه‌های خدمت رسان و امدادی جلسات متعددی برگزار شد و همه ظرفیت‌ها پای کار آمد. امسال در مجموع نزدیک به ۱۲ میلیون تردد در استان ثبت شد و نسبت به سال گذشته ۶ درصد افزایش تردد داشتیم. از ۲۵ اسفند تا ۱۵ فروردین ۲۶ درصد کاهش جانباختگان در صحنه نسبت به سال گذشته داشتیم.

وی ادامه داد: آمارها کاهشی بوده و در سطح کشور نیز روند آمارها رو به کاهش بود. در استان تهران آمار جانباختگان بالا بوده است و با این وجود برنامه ریزی می‌کنیم تا بتوانیم آمار جانباختگان را در سال آینده کاهش دهیم. باید از همه مجموعه‌هایی که در ایام عید خدمات رسانی کردند تشکر کنیم. مجموعه اداره کل گردشگری و شهرداری تهران نیز خدمات خوبی داشتند که باید از آن‌ها هم تشکر کرد. حدودا ۵۵ درصد از سهم جانباختگان به دلیل خطای انسانی و اشتباهات رانندگی است و حتما نقش رسانه اثرگذار است و امیدواریم مردم هم در این مساله مشارکت جدی داشته باشند.

وی درباره برنامه‌های استانداری تهران در سال ۱۴۰۴ گفت: یکی از موضوعات مهم مساله آب است. ما وارد پنجمین سال خشکسالی در تهران شدیم. امسال ۱۲۵ میلیمتر بارندگی داشتیم و نسبت به بلند مدت ۳۷.۸ درصد کاهش داشتیم؛ متاسفانه رفتار مصرفی ما هم تغییر پیدا کرده است. طی سال‌ها برداشت بی‌رویه‌ای از سفره‌های زیرزمینی داشتیم. ۳۸ درصد آب از سدها و ۷۲ درصد از آب‌های زیرزمینی برداشت می‌شود که این منجر به فرونشست می‌شود.

معتمدیان اضافه کرد: ما برنامه‌های متعددی در این خصوص داشتیم و در سطح ملی خود آقای پزشکیان حضور پیدا کرد و دستوراتی داد. بحث انتقال آب به تهران را تا خردادماه انجام خواهیم داد. ۶۲ درصد از مردم استان تهران دو برابر بیشتر از سرانه مصرف آب مصرف می‌کنند و الگوی مصرف رعایت نمی‌شود. ۸۷ درصد استفاده از آب شرف مربوط به مصرف خانگی است؛ جدا سازی آب شرب و غیر شرب در مصارف خانگی نیاز است که در ایران این مساله مدیریت نمی‌شود. باید لوله‌های جداکننده در خانه‌ها داشته باشیم. ضمن این‌که هیچ برنامه‌ای برای تقویب سفره‌های زیر زمینی نداریم. ۲۰ درصد از آب مصارف خانگی قابل برنامه ریزی است و رسانه‌ها و مردم برای اجرای این برنامه‌ها بسیار تاثیرگذار خواهد بود. به طور مثال کمپین دو درجه کمتر باعث شد در استان تهران ۵ میلیون متر مکعب گاز صرفه جویی شود.

وی ادامه داد: ساماندهی ۳۸ لکه صنعتی در استان را در دستور کار و برنامه داریم؛ باید از ظرفیت‌های قانونی استفاده کنیم و از ظرفیت بهره‌وری استفاده کنیم تا رونق اقتصادی رخ دهد. ما به دنبال این است که شرایطی فراهم کنیم که مردم در بخش تولید سرمایه‌گذاری کنند. باید سخت‌گیری‌ها را کم کنیم و خدمات را به موقع دهیم تا با بالا رفتن تولید تورم کاهش پیدا کند. تمرکز ما در استان تهران مدیریت حوزه اقتصادی با تمرکز در بهره‌وری است. ۷۰ درصد نخبگان کشور در تهران است و ماموریت جدی‌مان توجه به شرکت‌های دانش بنیان و توسعه این شرکت‌ها است.

قبلی «
بعدی »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اخبار

تصادفی

جهان

اخبار

جهان