Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the ztjalali domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /home/h209549/public_html/wp-includes/functions.php on line 6114

Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the wp-maximum-upload-file-size domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /home/h209549/public_html/wp-includes/functions.php on line 6114

Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the wordpress-seo domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /home/h209549/public_html/wp-includes/functions.php on line 6114
گزارش درآمد و هزینه شهرداری تهران در آبان ماه - شهردوست

گزارش درآمد و هزینه شهرداری تهران در آبان ماه

به گزارش شهر دوست حبیب کاشانی، خزانه دار شورای اسلامی شهر تهران، در جریان دویست و نود و چهارمین جلسه شورا، گزارش مفصلی از حساب‌های درآمد و هزینه شهرداری تهران در آبان ماه سال ۱۴۰۳ ارائه کرد. وی در ابتدای سخنان خود به مناسبت پنجاه و هفتمین سالگرد درگذشت مرحوم تختی، از تفکر جوانمردی و دستگیری این ورزشکار پیشکسوت یاد کرد و آرزوی تداوم این تفکر را در جامعه بیان نمود.
کاشانی در ادامه به ارائه گزارش عملکرد مالی شهرداری تهران در هشت ماهه نخست سال ۱۴۰۳ پرداخت و اعلام کرد که بر اساس گزارش عملکرد اعلامی از سوی شهردار تهران، درآمدهای نقد و غیرنقد شهرداری در این مدت به حدود ۹۷۸۰۷ میلیارد تومان رسیده است. وی افزود که این مبلغ شامل ۸۷۱۸۹ میلیارد تومان درآمد نقد و ۱۰۶۸۰ میلیارد تومان درآمد غیرنقد بوده است.
خزانه‌دار شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به بودجه مصوب سال ۱۴۰۳، اعلام کرد که شهرداری تهران در هشت ماهه نخست سال، ۶۴.۷۹ درصد از بودجه مصوب خود را محقق کرده است.
وی همچنین به تفکیک درآمدهای شهرداری در سه فصل اصلی پرداخت و گفت: در فصل اول درآمدها، که شامل ۷۹ درصد از بودجه مصوب بوده، ۵۳.۸۵ درصد وصول شده است. در فصل دوم، که مربوط به منابع حاصل از واگذاری دارایی‌های سرمایه‌ای است، ۱۲۸.۸۱ درصد و در فصل سوم، که شامل منابع حاصل از واگذاری دارایی‌های مالی است، ۸۱.۸۸ درصد وصول شده است.
کاشانی در ادامه به بررسی نمودارهای درآمدی شهرداری تهران پرداخت و اعلام کرد که بیشترین درآمد وصولی در آبان ماه با مبلغ ۲۱ هزار میلیارد تومان ثبت شده است.
وی همچنین به افزایش ۹۰۰ میلیارد تومانی درآمد شهرداری در آبان ماه نسبت به مهر ماه اشاره کرد و میانگین درآمد شهرداری تهران در هشت ماهه نخست سال را ۱۲۲۲۵ میلیارد تومان اعلام نمود.
خزانه دار شورای اسلامی شهر تهران در بخش دیگری از سخنان خود به بررسی آیتم‌های کاهشی و افزایشی درآمدهای شهرداری پرداخت و گفت: در بخش عوارض ارزش افزوده، شهرداری تهران ۱۲۰۰ میلیارد تومان بیشتر از درآمد داشته است. همچنین، در بخش فروش اموال غیرمنقول، درآمد شهرداری ۱۰۱۰۰ میلیارد تومان افزایش یافته است.
کاشانی در پایان سخنان خود به بررسی درآمدهای پایدار و ناپایدار شهرداری تهران پرداخت و اعلام کرد: در هشت ماهه نخست سال ۱۴۰۳، میزان ۲۸.۳۱ درصد از درآمدهای شهرداری پایدار و ۷۱.۶۹ درصد ناپایدار بوده است.
وی همچنین به عملکرد مصارف شهرداری در بخش‌های نقدی و غیرنقدی اشاره کرد و گفت: در بخش نقدی، ۴۷.۱۴ درصد و در بخش غیرنقدی، ۴۳.۶۲ درصد از اعتبارات مصوب جذب شده است.
خزانه‌دار شورای اسلامی شهر تهران در پایان گزارش خود، از کاهش ۳۹۲۸ میلیارد تومانی درآمد شهرداری نسبت به بودجه مصوب هشت ماهه انتقاد کرد و ابراز امیدواری نمود که در ماه‌های باقی‌مانده سال، این کسری جبران شود.
تأکید بر افزایش درآمدهای پایدار و بررسی ماده ۱۷ قانون درآمدهای پایدار  
لطف‌الله فروزنده، معاون مالی و اقتصادی شهرداری تهران نیز در دویست و نود و چهارمین صحن شورای اسلامی شهر تهران، گزارش عملکرد مالی آبان ماه ۱۴۰۳ را تشریح کرد و بر لزوم افزایش درآمدهای پایدار و بررسی مجدد ماده ۱۷ قانون درآمدهای پایدار، تأکید نمود و همچنین به موضوع واگذاری دارایی‌های مالی و تصفیه بدهی‌های شهرداری با بانک تجارت اشاره کرد.
وی در ابتدای سخنان خود با اشاره به روند نسبتاً خوب عملکرد مالی شهرداری، اظهار داشت: روند عملکرد مالی نسبتاً خوب بوده و امیدواریم در ادامه بهتر شود.
فروزنده به دو نکته مهم اشاره کرد: اول، بحث ثبت هزینه‌ها و تلاش برای افزایش رقم درآمدها است. ما تلاش زیادی می‌کنیم و به واحدها فشار می‌آوریم تا بتوانیم رقم درآمدها را افزایش دهیم. روند نسبت به سال گذشته بهتر شده، اما باید تلاش بیشتری کرد و واحدهای مختلف باید کمک کنند تا عملکردمان بهبود یابد.
وی افزود: نکته دوم، بررسی ماده ۱۷ قانون درآمدهای پایدار بود. فکر می‌کنم باید جلسه‌ای در شورا در رابطه با ماده ۱۷ قانون درآمدهای پایدار برگزار کنیم. این ماده آیتم‌های درآمدی شهرداری را مشخص کرده و باید نگاه جدیدی به بحث درآمدهای پایدار و ناپایدار داشته باشیم.  وی از اعضای شورا خواست تا به این ماده توجه ویژه‌ای داشته باشند و در جلسات آینده درباره آن بحث کنند.
واگذاری دارایی‌های مالی و تصفیه بدهی‌ها   
فروزنده در ادامه به موضوع واگذاری دارایی‌های مالی اشاره کرد و گفت:  در بخش واگذاری دارایی‌های مالی، بیش از ۱۹۰ درصد پیشرفت داشته‌ایم. عمده این واگذاری‌ها مربوط به فروش اموال و تصفیه بدهی‌هاست. مهم‌ترین رقم این واگذاری‌ها، فروش مجموعه ماهان به بانک تجارت بود که رقم قابل توجهی داشت.
وی همچنین به عملکرد بانک شهر اشاره کرد و افزود: با توجه به مجوزی که دریافت کرده‌ایم، عملکرد بانک شهر در ماه‌های آینده بهبود خواهد یافت.
امانی: موضوع چک‌های شهرسازی و دارایی‌های مالی   
ناصر امانی، عضو کمیسیون برنامه و بودجه، در ادامه جلسه به موضوع چک‌های شهرسازی اشاره کرد و گفت:  چک‌هایی که از مردم گرفته‌ایم، وقتی وصول می‌شوند، به دارایی‌های مالی تبدیل می‌شوند. این موضوع باعث می‌شود که منابع نقدی ما به اشتباه در دارایی‌های مالی ثبت شود. این اشتباه باید اصلاح شود.
فروزنده در پاسخ به این سوال توضیح داد: چک‌هایی که از مردم گرفته‌ایم، در سال مالی جاری به عنوان درآمد غیرنقدی ثبت می‌شوند و وقتی وصول می‌شوند، به دارایی‌های مالی تبدیل می‌شوند. این روند در سال‌های گذشته به دلیل کم بودن رقم چک‌ها، چندان مورد توجه نبود، اما اکنون با افزایش تعداد چک‌ها، این موضوع اهمیت بیشتری پیدا کرده است.
تصفیه بدهی‌های بانک تجارت و افزایش نرخ ارز 
ناصر امانی، عضو کمیسیون برنامه و بودجه در ادامه به موضوع تصفیه بدهی‌های شهرداری با بانک تجارت اشاره کرد و گفت:  با افزایش نرخ ارز، ما مجبور شدیم بدهی‌های خود را با نرخ ۶۵ تومان تصفیه کنیم. اگر این کار را انجام نمی‌دادیم، امروز بدهی‌های ما به بانک تجارت و سایر بانک‌ها بسیار بیشتر می‌شد.
فروزنده در پاسخ به این سوال توضیح داد: تصفیه بدهی‌ها با نرخ ۶۵ تومان کار درستی بود و اگر این کار را انجام نمی‌دادیم، هزینه بسیار سنگینی به شهر تحمیل می‌شد. ما دارایی‌های خود را فروختیم و بدهی‌ها را تصفیه کردیم. این کار به نفع شهر بوده است
طرح ال. ‌ای. ‌زد و کنترل آلودگی هوا 
سیدجعفر تشکری هاشمی، رئیس کمیسیون حمل و نقل، نیز در این جلسه به موضوع طرح ال‌ای‌زد و کنترل آلودگی هوا اشاره کرد و گفت:  طرح ال‌ای‌زد برای کنترل آلودگی هوا در تهران بسیار مهم است، اما متاسفانه در ۸ ماه گذشته عملکرد این طرح صفر بوده است. این در حالی است که شهرداری تهران بیشترین سهم را در آلودگی هوا دارد.
فروزنده در پاسخ به این سوال توضیح داد: به سازمان حمل و نقل دستور داده‌ایم که این موضوع را پیگیری کند. اما به دلیل کمبود زمان، موفق به انجام این کار نشده‌اند. ما در حال تلاش برای جذب منابع بیشتر هستیم، اما مسئولیت اصلی طرح، با سازمان حمل و نقل است.
قبلی «
بعدی »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اخبار

تصادفی

جهان

اخبار

جهان