به گزارش شهر دوست مهدی بابایی افزود: درحال حاضر ایستگاههای شارژ تاکسی های برقی در سه تا چهار نقطه شهر تهران از قبیل بیهقی، ایجاد شده که همزمان با ورود این خودروها در ناوگان حمل و نقل فعال شده و خدمات ارایه خواهند داد.
بابایی با تاکید بر اینکه به مرور ایستگاههای شارژ باتری تاکسی های برقی به تعداد مورد نیاز در پایتخت تامین خواهد شد، اظهار کرد: بتدریج به تعداد این ایستگاهها در سطح شهر افزوده میشود تا رانندگان تاکسی مشکلی در شارژ باتری خودروهای خود نداشته باشند.
این عضو شورای شهر توضیح داد: با توجه به اینکه با هر بار شارژ باتری، تاکسیهای برقی قابلیت پیمایش ۴۰۰ تا ۵۰۰ کیلومتر در روز را دارند، رانندگان درخصوص شارژ باتری خودروی خود در طول روز دغدغهای نخواهند داشت.
بابایی درباره دغدغه برخی رانندگان درخصوص تهیه و ماندگاری باتری مصرفی این تاکسیها گفت: این باتری ها، خارجی و دارای ضمانت پنج ساله هستند.
وی یادآور شد: در حال حاضر شرکت «مپنا» مجری راهاندازی و ایجاد ایستگاههای شارژ خودروهای برقی در تهران است که اقدام به راه اندازی ایستگاه شارژ در پایتخت میکند.
این عضو شورای شهر توسعه حمل و نقل عمومی پاک را یکی از دغدغه های اصلی مدیریت شهری پایتخت دانست و ادامه داد: شهرداری تهران اهتمام دارد تا هر چه سریعتر زمینه را برای ورود خودروهای برقی فراهم کند.
بابایی درباره شیوه شارژ اتوبوسهای برقی وارداتی هم گفت: تدابیری اندیشیده شده تا اتوبوسها در پایانهها شارژ شوند یعنی نازلهای شارژ باتری ویژه اتوبوس برقی در این اماکن نصب میشوند تا اتوبوسها بتوانند در زمان استراحت کاری در شب؛ در محل پایانه شارژ شوند.
ربیس کمیته ایمنی و مدیریت بحران شورای شهر به رانندگان تاکسی و اتوبوس در تهران اطمینان داد که مشکلی برای رانندگان در استفاده از خودروهای برقی در سطح شهر ایجاد نخواهد شد.
پیش تر رییس شورای اسلامی شهر تهران گفته بود که رانندگان تاکسیهای برقی مشکلی در شارژ باتری نخواهند داشت چرا که میتوانند حتی در خانههای خود نیز باتری خودروهای برقی را شارژ کنند.
بر اساس آمار موجود؛ در حال حاضر قرارداد خرید دو هزار و ۵۰۰ دستگاه تاکسی برقی با شرکت چینی منعقد شده که قرار است تا پایان سال ۱۴۰۳ تحویل شهرداری شده و وارد ناوگان حمل و نقل عمومی شود.